Beşiktaş’ta Antikacıda Meydana Gelen Yangın, İtfaiye Ekiplerinin Hızlı Müdahalesiyle Kontrol Altına Alındı

1 Min Read

Beşiktaş’ta Antikacıda Yangın Çıktı

Beşiktaş ilçesine bağlı Ortaköy’de bulunan antikacı dükkanında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi ile kontrol altına alındı. Yangının çıkış saati 17.30 civarında olduğu belirlendi.

Yangın, Hızla Yayıldı fakat Kısa Sürede Söndürüldü

Mecidiye Mahallesi Sandalcı Mecit Sokak’ta yer alan dört katlı binanın giriş katındaki dükkanında başlayan yangının sebebi ise henüz netlik kazanmadı. Yangın esnasında eski kıyafetler ve kağıtların alev alması, durumu daha da tehlikeli hale getirdi. Yangın çıktığı sırada olay yerinde bulunan kişiler, derhal itfaiye, sağlık ve polis birimlerine haber verdi.

Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, yaklaşık 30 dakika süren bir çalışmanın ardından alevlere müdahale ederek yangını söndürebildi. Yangın sonucunda can kaybı ya da yaralanma yaşanmamakla birlikte, dükkanın maddi açıdan zarar görmesi, yetkilileri alarma geçirdi.

Yetkililer İnceleme Başlattı

Olay sonrası, yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için yetkililerce inceleme süreci başlatıldı. Yangının ardından korunmak amacıyla bölgedeki güvenlik önlemlerinin artırılacağı bildirildi. Yangında yaşanan maddi hasar ise henüz tam olarak belirlenemedi.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version