Levent Erdoğan, Tüpraş Stadyumu’nda Uğurlandı
Beşiktaş Kulübü’nün eski asbaşkanlarından Levent Erdoğan, geçtiğimiz gün yaşamını yitirerek, Tüpraş Stadyumu’nda düzenlenen bir törenle son yolculuğuna uğurlandı. Uzun bir zamandır tedavi gördüğü hastanede hayata veda eden Erdoğan için gerçekleştirilen törene, siyah-beyazlı kulübün başkanı Serdal Adalı ve divan kurulu başkanı Ahmet Ürkmezgil ile birlikte yönetim kurulu üyeleri ve ailesi de katılım gösterdi.
Başkan Adalı’dan Anlamlı Veda
Törende konuşan Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, “Bugün burada, Beşiktaş’a büyük katkılar sağlamış olan Levent Erdoğan’ı gözyaşlarıyla uğurluyoruz. Türk spor tarihine ve hukuka önemli izler bırakmış olan Erdoğan’ın kulübe kattığı değerler her zaman aklımızda kalacak. Levent ağabey, sadece görevleriyle değil, aynı zamanda sevecen tavrıyla kalplerimizde yer etti. Onun anıları ve bıraktığı miras, camiamızda yaşamaya devam edecek. Kendisine Allah’tan rahmet diliyor, başta ailesi olmak üzere, tüm sevenlerine başsağlığı mesajımı iletiyorum” dedi.
Levent Erdoğan’ın cenaze namazı, Zincirlikuyu Camii’nde ikindi namazını takiben kılınacak ve ardından toprağa verilecektir.


