Beşiktaş, Galatasaray ile yapacağı karşılaşma öncesinde antrenmanlarına devam ediyor.

Beşiktaş, Galatasaray ile oynayacağı maç öncesi antrenmanlarına devam ediyor. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılan idman 1 saat 15 dakika sürdü. Yarın ise İstanbulspor ile bir hazırlık maçı yapacaklar.

Beşiktaş, Galatasaray ile oynayacağı maç öncesi antrenmanlarına devam ediyor. BJK

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında karşılaşacağı Galatasaray maçı için antrenmanlarını bugün gerçekleştirdi.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılan çalışma, oyuncuların kondisyon ve taktik öğrenimlerine odaklandı. Antrenman, önce 5’e 2 top kapma oyunuyla başlarken, ardından pas çalışmaları ve minyatür kalede yapılan çift kale maçla tamamlandı. Basına kapalı olarak yapılan bu seans, yaklaşık 75 dakika sürdü.

Siyah-beyazlı ekip, yarın saat 13.00’te İstanbulspor ile yapacağı basına kapalı hazırlık maçıyla Galatasaray karşılaşmasına yönelik çalışmalarını sürdürecek.