Beşikçi, Huzurkent'te Mahalle Ziyaretleri Gerçekleştirdi
Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikçi, Huzurkent'e bağlı 5 mahallenin muhtarı ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi. Beşikçi, Adnan Menderes, Bahşiş, Gazi, Kulak ve Köselerli mahallelerini ziyaret etti.
Bölgedeki incelemelerin ardından Bahşiş Mahallesi Muhtarlığında muhtarlarla bir toplantı gerçekleştiren Beşikçi, vatandaşların da dile getirdiği sorunları not aldı. Mahalle sakinlerinin yaşadığı sorunların çözümü için ilgili belediye hizmet birimlerinin harekete geçirileceğini belirten Beşikçi, çözüm odaklı bir belediyecilik anlayışı benimsediklerini ifade etti. Ayrıca, merkez-kırsal ayrımı yapmadan mahalle ziyaretlerini sürdüreceklerini ve vatandaşların taleplerini yerinde dinlemeye devam edeceklerini vurguladı.
Huzurkent'e bağlı 5 mahallenin muhtarları ve esnaflar, Beşikçi'nin sorunları yerinde dinleyerek çözüm için ilgili birimleri harekete geçirmesinden dolayı teşekkür etti.
Polis Merkezi Ziyareti
Beşikçi, Huzurkent ziyaretleri kapsamında Huzurkent Polis Merkezi Amirliğini de ziyaret etti. Burada görevli güvenlik personeliyle sohbet eden Beşikçi, Akdeniz Belediyesi veya Akdeniz Kaymakamlığından herhangi bir talepleri olup olmadığını sordu.
Bölgedeki bir vatandaşın ailesine de taziye ziyaretinde bulunan Beşikçi, acılarını paylaştı ve başsağlığı dileklerinde bulundu.