Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Bayrampaşa Belediye Meclisi, Tutuklanan Hasan Mutlu’nun Yerine Başkanvekili Seçimi İçin Olağanüstü Toplandı

    Bayrampaşa Belediye Meclisi, yolsuzluk soruşturması sonucunda tutuklanan Hasan Mutlu’nun yerine başkanvekili seçmek üzere toplandı. CHP İbrahim Kahraman, Cumhur İttifakı ise İbrahim Akın’ı aday gösterdi. Seçim süreci devam ediyor.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Bayrampaşa’da Yeni Başkanvekili Seçimi İçin Olağanüstü Toplantı

    Bayrampaşa Belediye Meclisi, yolsuzluk soruşturması nedeniyle tutuklanan ve görevden uzaklaştırılan Hasan Mutlu’nun yerine başkanvekili seçmek amacıyla olağanüstü bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantı, sabah saat 10.00’da başladı ve Başkanvekili seçimi ise halen devam ediyor.

    ADAYLAR BELİRLENDİ

    Hasan Mutlu’nun tutuklanmasının ardından, belediyedeki boşluğu doldurmak için Belediye Meclisi’nin toplanması kaçınılmaz hale geldi. Mecliste, CHP Grubu İbrahim Kahraman’ı, Cumhur İttifakı ise İbrahim Akın’ı aday olarak gösterdi. Bu durum, önümüzdeki günlerde Bayrampaşa Belediyesi’nin yönetim yapısını nasıl etkileyeceği merak konusu oldu.

    MECLİS ÜYE SAYISINDA DENGELER DEĞİŞİYOR

    31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP, Bayrampaşa’da 22 meclis üyesi çıkararak ilk sırada yer almıştı. AK Parti 12, MHP ise 3 meclis üyesiyle mecliste yer aldı. Ancak son istifaların ardından, CHP’nin üye sayısı 18’e düşerek, AK Parti, MHP ve bağımsız üyelerin toplam sayısı 19’a ulaştı. Bu değişim, Bayrampaşa’daki siyasi dengeleri önemli ölçüde etkileyebilir.

    Şu an itibarıyla, Bayrampaşa Belediye Meclisi’nde başkanvekili seçimi için oylama devam etmektedir. Seçim sonuçlarının, belediyenin geleceği açısından önemli etkileri olacaktır.