Bayern Münih, Flamengo’yu Geçerek Çeyrek Finale Yükseldi
FIFA Kulüpler Dünya Kupası’nın son 16 turunda, Bayern Münih Brezilya’nın Flamengo takımını 4-2 gibi bir skorla mağlup ederek çeyrek finale adını yazdırdı.
Maç, Hard Rock Stadyumu’nda gerçekleştirildi ve her iki takım da sahada büyük bir mücadele sergiledi. Bayern Münih, karşılaşmanın başından itibaren üstünlük kurarak istediği sonucu elde etti. Alman kulübünün gollerinin ilki, 6. dakikada Eric Pulgar’ın kendi kalesine attığı golle geldi. Oyunun ilerleyen dakikalarında Harry Kane, sırasıyla 9. ve 73. dakikalarda, Goretzka ise 41. dakikada fileleri havalandırarak takımının galibiyetinde önemli rol oynadı.
Flamengo, maç boyunca etkili bir performans gösterse de bu yeterli olmadı. Brezilyalılar, 33. dakikada Gerson’un ve 55. dakikada Jorginho’nun penaltıdan kaydettiği gollerle skoru 4-2’ye taşıdı. Ancak bu durum, Bayern Münih’in galibiyetini değiştirmedi.
Çeyrek Finalde PSG İle Karşılaşacaklar
Şimdi gözler çeyrek finale çevrildi. Bayern Münih, bu aşamada Paris Saint-Germain ile mücadele edecek. Bu karşılaşma, futbolseverler için büyük bir heyecan yaratacak.