Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Bayburt’un Arpalı Beldesi’nde fırın ve marketlerde denetim yapıldı, gramaj ile fiyatlar kontrol edildi!

    Bayburt’un Arpalı Beldesi’nde zabıta ekipleri, marketler ve fırınlarda gramaj ve fiyat denetimleri gerçekleştirdi. Ekipler, ekmek ve pide satışında belirlenen gramaj ve fiyatlarla ilgili uyarılarda bulunarak, denetimlerin süreceğini açıkladı.

    Bayburt'un Arpalı Beldesi'nde zabıta ekipleri, marketler ve fırınlarda gramaj ve

    Bayburt’un Arpalı Beldesi’nde zabıta ekipleri, fırınlar ve marketlerde düzenli olarak denetimler gerçekleştirdi. Bu denetimlerin odak noktası, ekmek ve pide ürünlerinin gramajları ile etiket fiyatlarının uygunluğuydu.

    Arpalı’daki zabıta ekipleri, yapılan kontrollerde marketlerin ve fırınların gramaj ile fiyatlandırma açısından uygunluğunu gözden geçirdi. Ekmek ve pide satışında belirlenen standartların altında bir gramajla satış yapılamayacağını ifade eden zabıta, fırıncılar ile ilgili gerekli hatırlatmaları ve uyarıları iletti. Ayrıca, yüksek fiyat uygulamalarına karşı market sahiplerine de uyarılarda bulunan ekipler, denetimlerine devam edeceğini duyurdu.