Bayburt’ta Hayırseverlik Rüzgarı: Filistin İçin 146 Bin Lira Toplandı
Bayburt’un Şehit Sebahattin Bozo Ortaokulu, İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası dolayısıyla Filistin’e destek amacıyla bir hayır çarşısı düzenledi. Bu organizasyondan elde edilen toplam 146 bin 840 lira, Filistin’e gönderilmek üzere bağışlandı.
Hayır Çarşısı Başarıyla Tamamlandı
Okul Müdürü Celil Dağlar ve Müdür Yardımcısı Halil İbrahim Zengin, hayır çarşısında satışa sunulan yiyecekler ve el emeği ürünlerden topladıkları 146 bin 840 TL’yi, Filistin ve Gazze’deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak amacıyla Bayburt İl Müftülüğü’ne teslim etti.
Müftü Danacı’dan Teşekkür Mesajı
Bağışı kabul eden İl Müftüsü Bayram Danacı, bu anlamlı bağış için Okul Müdürü Celil Dağlar’a teşekkürlerini iletti. Ayrıca, hayır çarşısına katkıda bulunan öğrencilere, velilere ve tüm destekçilere de tebriklerini sundu. Bayburt’taki bu örnek dayanışma, toplumun birlik ve beraberliğini pekiştirmeye yönelik önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.


