Bayburt’ta Vali Eldivan, İl Genel Meclis ve Encümen Toplantılarına Katıldı

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, İl Genel Meclis ve İl Encümen toplantılarına katılarak kamu yatırımlarının önemine dikkat çekti. Toplantılarda Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ile ‘Arasta Bayburt’ dükkânlarının kiralanması gibi konular görüşüldü.

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, İl Genel Meclis ve İl Encümen

Bayburt’un Valisi Mustafa Eldivan, İl Genel Meclisi’nin toplantısına katılım sağlayarak, İl Encümen toplantısına da başkanlık etti.

İl Özel İdaresi’nin toplantı salonunda gerçekleştirilen bu toplantıların açılışında konuşan Vali Eldivan, kamu yatırımlarının yanı sıra İl Özel İdaresi’ne ait projelerin dikkatli bir şekilde yürütülmesine dair önemini vurguladı. Ayrıca, alınacak tüm kararların ilk önceliğinin vatandaş memnuniyeti olması gerektiğini dile getirdi.

Toplantıda, Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ve Bakımevi’nin yatırım programına alınması ve 2024 yılı için denetim komisyonu raporunun değerlendirilmesi konuları ele alındı.

İl Encümen toplantısında ise, müze bahçesinde bulunan ‘Arasta Bayburt’ dükkanlarının kiralanması kararı alındı. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından toplantılar sona erdi.