Bayburt’ta Lise Öğrencileri İçin Gençlik Buluşması Devam Ediyor
Bayburt ilinde lise öğrencilerine yönelik düzenlenen Gençlik Buluşması etkinlikleri sürüyor. Bu kapsamda, kız ve erkek öğrencilere yönelik ayrı ayrı seminerler düzenlendi.
Öğrencilerle Kızların Manevi Gelişimi Üzerine Söyleşi
Bayburt Lisesi’nin konferans salonunda gerçekleştirilen etkinlikte, Kur’an Kursu Öğreticisi Fatma Müjde, kız öğrencilerle bir araya gelerek “Günahlardan Sakınmak” teması üzerine öğrencilere önemli bilgiler sundu. Söyleşi sırasında, gençlerin manevi gelişimlerine ve değerler eğitimine dair çeşitli konular üzerinde durularak, günlük yaşamda dikkat etmeleri gereken noktalar ifade edildi.
Erkek Öğrencilere Yönelik Manevi Destek
Erkek öğrenciler için düzenlenen program ise Bayburt Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezi’nde yapıldı. Manevi Danışman Muhammet İnci, burada gençlerin günlük yaşamlarında karşılaştıkları sorunlar ve bu sorunlarla baş etme yöntemleri hakkında bilgiler vererek, manevi duyarlılığın önemine vurgu yaptı.
Söyleşi sonunda öğrencilerin soruları yanıtlandı ve programın ilerleyen tarihlerde de gerçekleştirilmeye devam edileceği bildirildi. Gençlik Buluşması, Bayburt’taki gençlerin manevi değerlerini güçlendirmek adına önemli bir adım olarak öne çıkıyor.
