Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Bayburt’ta Diken Olmayan Kuşburnu Üretimi İçin Strateji Toplantısı Düzenlendi

    Bayburt Valisi Mustafa Eldivan liderliğinde yapılan toplantıda, dikensiz kuşburnu üretiminin artırılması ve projelerin değerlendirilmesi konuları ele alındı. Eldivan, bu üretimin hem çiftçiler için gelir sağlama hem de Bayburt’un tarımsal markalaşması açısından önem taşıdığını vurguladı.

    Bayburt Valisi Mustafa Eldivan liderliğinde yapılan toplantıda, dikensiz kuşburnu üretiminin

    Dikensiz Kuşburnu Üretimi İçin Toplantı Düzenlendi

    Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, aromatik dikensiz kuşburnu üretimini değerlendirmek amacıyla önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Bu buluşmada, söz konusu ürünün yaygınlaştırılması adına yapılacak olan projelerin planlaması detaylı bir şekilde ele alındı.

    Tarım Potansiyeli Artırılacak

    Valilik toplantı salonunda yapılan değerlendirme toplantısında özellikle Bayburt’un tarımsal üretim potansiyelini geliştirmek ve kırsal kalkınmayı desteklemek üzerine duruldu. Ayrıca aromatik bitki çeşitliliğinin artırılmasıyla ilgili stratejiler de tartışıldı.

    Vali Eldivan, dikensiz kuşburnu üretiminin artırılmasının, hem çiftçilerin gelir seviyelerini yükselteceğini hem de Bayburt’un tarımsal alandaki markalaşma çabalarına büyük katkı sağlayacağını vurguladı. Eldivan, Bayburt’un dağlarının bu değerli bitki ile zengin olduğunu belirtti.