Bayburt Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden Filistin İçin 225 Bin Lira Yardım Toplandı

Editör
1 Min Read

Bayburt Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden Filistin’e Destek

Bayburt Anadolu İmam Hatip Lisesi, Filistin’e yardım amaçlı bir hayır çarşısı düzenleyerek önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Yapılan etkinlik sonucunda toplanan 225 bin lira, Gazze’deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yola çıkarılacak.

Yoğun Katılım ve Destek

Okul içerisindeki hayır çarşısına, öğretmenler, öğrenciler ve aileler büyük ilgi gösterdi. Toplanan bağışların Filistin’e ulaşması için, okul müdürü Adil Kacır tarafından İl Müftüsü Bayram Danacı’ya teslim edildi. Müdür Kacır, hayırseverlerin katkılarının ne denli önemli olduğunu vurguladı.

Teşekkür ve Bağış Makbuzu

Türk Diyanet Vakfı (TDV) adına bağışları kabul eden Müftü Danacı, böyle anlamlı bir organizasyona imza atan okul yönetimine ve öğrencilere teşekkür etti. Ayrıca, yapılan yardımların belgelenmesi amacıyla bağış makbuzunu takdim etti. Bu etkinlik, Bayburt Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ettiğinin bir göstergesi oldu.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış