Battalgazi’deki Şantiyede Taşlı ve Demir Sopalı Kavga: 3 İşçi Yaralandı

1 Min Read

Malatya’da Şantiyede Kavga: 3 Yaralı

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde gerçekleşen bir olayda, şantiyede çalışan işçiler arasında taşlı ve demir sopalı bir kavga yaşandı. Bu anlaşmazlık sonucunda 3 kişi yaralandı.

Olay, öğle saatlerinde Battalgazi ilçesi Çirikpınar Mahallesi’nde bulunan eski adliye hizmet binası civarındaki inşaat alanında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, çalışanlar arasında henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma, giderek büyüdü ve şiddetli bir kavgaya dönüştü. Bu olayda 3 işçi, darp sonucu yaralandı. İhbarın ardından, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yaralılar, aldıkları ilk müdahalenin ardından farklı hastanelere kaldırıldı.

Polis Ekipleri Harekete Geçti

Kavganın ardından, polis ekipleri katılımcı işçileri tespit ederek gözaltına aldı. Söz konusu işçiler, ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma devam etmekte olup, yetkililer konuyla ilgili daha fazla bilgi sağlamak için incelemelerini sürdürüyor.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version