Batman’da Yangın Faciası: 85 Yaşındaki Yatalak Hasta Hayatını Kaybetti

Editör
1 Dakika Okuma

Batman’da Yangın Faciası: 85 Yaşındaki Yatalak Hasta Hayatını Kaybetti

Batman’ın 19 Mayıs Mahallesi’nde bulunan tek katlı bir evde meydana gelen yangında, 85 yaşındaki yatalak hasta Abdurrahman Utanır, dumandan zehirlenerek yaşamını yitirdi.

Yangın, Kazım Arıca Caddesi üzerindeki evde henüz belirlenemeyen bir sebeple patlak verdi. Olayın ardından, hızla 112 acil sağlık, itfaiye ve polis ekipleri olay yerine yönlendirildi. İtfaiye ekipleri, yangını kontrol altına almayı başardı. Ancak, 85 yaşındaki Abdurrahman Utanır’ın yangın sırasında dumandan zehirlenerek hayatını kaybettiği belirlendi.

Eşinin Durumu Ciddiyetini Koruyor

Yangın sırasında 75 yaşındaki eşi Zahide Utanır da dumandan etkilendi. İtfaiye ekipleri, Zahide Utanır’ı evden çıkardıktan sonra, 112 acil sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapıldı. Eşi hastaneye kaldırıldı ve tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Öte yandan, Abdurrahman Utanır’ın cenazesi, otopsi işlemlerinin yapılması amacıyla morga götürüldü.

Olayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

Yangın sonrası, yetkililer tarafından geniş çaplı bir inceleme başlatıldı. Olayın sebebinin belirlenmesi ve benzer durumların yaşanmaması için çalışmalara hız verildi. Yangın, mahallede büyük bir üzüntü yarattı ve bölge sakinleri olayın şokunu yaşıyor.

Bu Makaleyi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir