Nizip’te Esnaf Ziyareti: Başkan Doğan’dan Yakın İlgi
Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan, halkla kaynaşma programları çerçevesinde Atatürk Bulvarı’ndaki esnafları ziyaret etti. Hafta içinde gerçekleşen bu ziyaretlerde, Başkan Doğan, hem vatandaşlarla hem de esnafla samimi bir ilişki kurarak onların taleplerini ve önerilerini dikkatle dinledi.
Başkan Doğan, esnaflara iyi dileklerde bulunarak sıcak ve dostane diyaloglar kurdu. Yerel esnafların günlük yaşantılarına dair bilgiler edinen Doğan, karşılaşılan zorlukları dinleyerek, çözüm odaklı bir yaklaşımı benimsediği için takdir topladı.
Ziyaretinin ardından bir açıklama yapan Doğan, “Esnaflarımız ve değerli hemşehrilerimizle bir araya gelmek, güler yüzlerini görmek ve samimi sohbetlerde bulunmak bizim için büyük bir mutluluktu. Misafirperverlikleri ve içten karşılamalarıyla bizleri en güzel şekilde ağırlayan tüm esnaf kardeşlerimize ve hemşehrilerime içtenlikle teşekkür ediyorum. Her zaman olduğu gibi, esnafımızın ve vatandaşlarımızın yanında olmaya; dertleriyle dertlenip, ilettikleri her konuyu çözümle buluşturmaya kararlılıkla devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Başkan Doğan’ın gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri, halk tarafından olumlu bir şekilde karşılanırken, belediyenin halkla iç içe yönetim anlayışının güzel bir yansıması olarak değerlendirildi.