Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Başkan Büyükkılıç, Şehit Aileleri ve Gazilerle İftar Programında Bir Araya Geldi

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Vali Gökmen Çiçek ile birlikte düzenlenen iftar programında şehit ve gazi aileleriyle bir araya geldi. Büyükkılıç, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin anlamını vurgulayarak, kahramanlara minnettar olduklarını ifade etti. Vali Çiçek, iftar organizasyonuna teşekkür etti.

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Vali Gökmen Çiçek

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile beraber, Kayseri Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen iftar etkinliğinde, ülkemiz uğruna canlarını feda eden şehitlerin aileleri, gaziler ve onların yakınlarıyla bir araya geldi.

    18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla düzenlenen yemek programında, şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelen Başkan Büyükkılıç, eşi Dr. Necmiye Büyükkılıç ile birlikte misafirlerini ağırladı. Etkinlikte masaları dolaşarak şehit ve gazi aileleriyle yakından ilgilenen Başkan, samimi sohbetler gerçekleştirdi. Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardında bir konuşma yapan Büyükkılıç, “18 Mart 1915’ten bu yana Türkiye’nin tarihine zaferle damga vuran bu günde, şehitlerimizin yakınlarıyla birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz” ifadelerine yer verdi.

    Büyükkılıç, Ramazan ayının dayanışma ve muhabbet mevsimi olduğunu belirterek, “Şehitlerimiz bizler için olmazsa olmazdır; bu vatanın değerlerini korumak için gösterdikleri cesaret sayesinde bizler buradayız. Kahramanlarımıza, şehit ailelerimize ve gazilerimize minnettarız. Birlikte olduğumuz sürece vatanımıza göz dikenler asla hedeflerine ulaşamayacak” şeklinde konuştu.

    Kayseri Valisi Gökmen Çiçek de düzenlenen iftar etkinliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Çanakkale Zaferi’nin anlamının önemine dikkat çekti. Çiçek, “Evlatlarını vatan için gönderen annelerin çocuklarıyız. Sizlerin ve bizlerin üzerinde büyük haklar var. Haklarınızı helal etmezseniz, bizlere alınan nefes, su ve yemek haram olur” sözlerini sarf etti.

    Etkinlikten dolayı Başkan Büyükkılıç’a teşekkür eden Vali Çiçek, “Bu anlamlı akşamda şehit ve gazilerimize iftar veren başkanımıza ve ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

    Başkan Büyükkılıç ayrıca, programın anısına şehit ve gazi aileleriyle fotoğraf çektirmeyi de unutmadan tamamladı.

    Ramazan’nın ilerleyen günlerinde, teravih namazlarından sonra çeşitli camilerde halkla buluşmaya devam eden Büyükkılıç, Kocasinan ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi ve sohbet ederek taleplerini dinledi.