Başkan Büyükgöz, Gençlerle Buluştu
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Beylikbağı Bilim Sanat Merkezi’nde gençlerle bir araya geldi.
‘Mahallemde Gençiz’ Programı İle Gençler ile Temas Kuruldu
AK Parti Gebze Gençlik Kolları tarafından gerçekleştirilen “Mahallemde Gençiz” etkinliği kapsamında Başkan Büyükgöz, gençlerin katılımıyla önem taşıyan bir buluşma düzenledi. Etkinlikte, AK Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Bilal Durmuş Kurt moderatörlük üstlendi. Gençlerin sorularını içtenlikle yanıtlayan Büyükgöz, katılımcıların görüşlerini ve önerilerini dinleyerek interaktif bir ortam oluşturdu.
Başkan Zinnur Büyükgöz, gençlere hitaben yaptığı konuşmada, “Sevgili gençler, Türkiye sizindir ve sizler de ülkemizin geleceğisiniz. Bugün bizlere bırakılan bu görevleri yarın sizler devralacaksınız. Bizim en büyük amacımız, sizlere, yarının Türkiye’sini inşa etme görevini güçlü zeminler üzerinde bırakmaktır. Hedefimize doğru kararlılıkla ilerliyoruz,” ifadelerini kullandı.
Buluşma, gençlerin heyecanla katıldığı, fikir alışverişinde bulunduğu ve geleceğin Türkiye’sini şekillendirmek için adımlar atacakları bir etkinlik olarak önemli bir yer edindi.
GEBZE BELEDİYE BAŞKANI ZİNNUR BÜYÜKGÖZ, BEYLİKBAĞI BİLİM SANAT MERKEZİ’NDE GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ.
AĞRI’DA 14 YAŞINDAKİ ÇOCUK, 17 YAŞINDAKİ 3 KİŞİ TARAFINDAN TENHA BİR YERDE ÖLDÜRESİYE DÖVÜLDÜ.
AĞRI’DA 14 YAŞINDAKİ ÇOCUK, 17 YAŞINDAKİ 3 KİŞİ TARAFINDAN TENHA BİR YERDE ÖLDÜRESİYE DÖVÜLDÜ.