10. Kültür, Turizm, Tarım ve Doğa Sporları Festivali Heyecanı
Denizli'nin Çameli ilçesinde bu yıl 10. Kültür, Turizm, Tarım ve Doğa Sporları Festivali düzenleniyor. 5-8 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek bu büyük etkinlik öncesinde Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, festival programını ve detaylarını kamuoyuyla paylaştı.
Festivalin Açılışı Yörük Göçü ile Başlayacak
Bu yıl festivalin başlangıcı, 5 Ağustos saat 20.00'de yapılacak Yörük Göçü etkinliğiyle olacak. Çameli Belediyesi önünde toplanan katılımcılar, davul ve zurna eşliğinde Yörük Göçü yürüyüşüne katılacak. Yürüyüş, bölgede kültürü yaşatan önemli bir gelenek olarak, genç nesillere aktarılacak. Muhammed Koç, bu etkinlikte yol gösterici olarak yer alacak.
Elmalı Mahallesi'nde Alabalık Yarışmaları
Festivalin ikinci gününde Elmalı Mahallesi'nde alabalık yarışmaları düzenlenecek. Bu etkinlik, bölgedeki alabalık yetiştiriciliği ve restoranların tanıtımına katkı sağlayacak. Ayrıca, Hüseyin Kağıt gibi sevilen sanatçılar da konserleriyle festivale renk katacak.
Tarım Paneli ve Eğlenceli Konserler
Cuma günü tarıma yönelik özel bir panelin yanı sıra, ünlü sanatçı Songül Karlı'nın konseri de gerçekleşecek. Festivalin son günü ise Tuğba Yurt'un vereceği final konseri ile coşku dolu anlar yaşanacak.
Dev Yatırımlar ve Açılışlar
Festival süresince Çameli'de yapılan yatırımların incelemesi ve bazı açılışlar da gerçekleştirilecek. Başkan Arslan, bu yılki festivalde 100'den fazla stant kurularak, esnafın destekleneceğini ve vatandaşların uygun fiyatlarla alışveriş yapabileceğini belirtti.
Başkan Arslan, tüm Türkiye'yi festivale davet ederek, “Mevlana'nın dediği gibi, gelsinler!” ifadelerini kullandı.





