Kocaeli Başiskele’de Kaza: Sürücü Ağır Yaralandı
Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde, bir otomobilin sürücüsü direksiyon kontrolünü kaybederek akaryakıt istasyonu tabelasına çarptı ve kaza sonrası takla attı. Bu trajik olayda sürücü ağır yaralandı.
Kaza Anı ve İlk Müdahale
Kaza, gece saat 23.45 sularında D-130 karayolu üzerindeki Vezirçiftliği mevkiinde gerçekleşti. 41 AEP 645 plakalı otomobiliyle İzmite doğru seyir halinde bulunan E.B.A., bir anda aracı üzerinde hakimiyetini kaybetti. Çarpmanın etkisiyle istasyonun tabelasını deviren otomobil, yaklaşık olarak takla atarak iki aydınlatma direğini de devirdi. Sürücü ve yanında bulunan arkadaşı otomobilin içinde sıkıştı. Durumun bildirilmesiyle birlikte olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri yönlendirildi.
Yaralılar, itfaiye ekiplerinin yardımıyla sıkıştıkları yerden kurtarıldı. Olay yerinde yapılan ilk müdahale sonrasında yaralılar, şehir hastanesi ve tıp fakültesi hastanesine sevk edildi. Sürücü E.B.A.’nın durumu ciddiyetini korurken, hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.
Polis İnceleme Başlattı
Kazanın ardından olayla ilgili polis ekipleri tarafından detaylı bir inceleme başlatıldı. Soruşturmanın seyrine göre gerekli yasal işlemler gerçekleştirilecektir.