Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Bartın’da Irmakta Boğulan Genç, Son Yolculuğuna Uğurlandı

    Bartın’ın Ulus ilçesinde, 19 yaşındaki Ensar Akgül, Soğuksu ırmağında serinlerken kayboldu. Arkadaşlarının durumu bildirmesi üzerine yapılan aramalarda genç, cansız bedenine ulaşıldı. Akgül, öğle namazı sonrası düzenlenen cenaze töreniyle defnedildi.

    Bartın'ın Ulus ilçesinde, 19 yaşındaki Ensar Akgül, Soğuksu ırmağında serinlerken

    Ulus’ta Boğulan Genç Toprağa Verildi

    Bartın’ın Ulus ilçesinde, serinlemek amacıyla girdiği ırmakta boğulan 19 yaşındaki Ensar Akgül, son yolculuğuna uğurlandı.

    Arkadaşlarıyla Girdiği Irmakta Kayboldu

    Kumluca beldesinde arkadaşlarıyla birlikte Soğuksu bölgesinde gerçekleştirdiği yüzme aktivitesinde, bir süre sonra gözden kaybolan Akgül’ün durumu arkadaşları tarafından hemen yetkililere bildirildi. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri ve jandarma, gencin bulunması için çalışma başlattı. Yapılan aramalar neticesinde, Akgül’ün cansız bedenine ulaşıldı ve cesedi Bartın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

    Cenaze Töreni Gerçekleşti

    Otopsi işlemleri tamamlanan Ensar Akgül, bugün öğle namazının ardından düzenlenen cenaze merasimiyle gözyaşları içinde defnedildi. Akgül’ün vefatı, ailesi ve sevdikleri için büyük bir acı kaynağı oldu.