Bartın’da Alacak Verecek Meselesi Yüzünden Çıkan Kavgada 1 Kişi Yaralandı; 2 Şüpheli Gözaltına Alındı

1 Min Read

**Bartın’da Alacak Verecek Davasında Bıçaklı Kavga: 1 Yaralı**

Bartın’da kara çay kenarında meydana gelen bir alacak verecek meselesi, kavga ile sonuçlandı. Bu olayda bir kişi yaralanırken, M.Ö.D. ve isminin açıklanmadığı bir arkadaşının gözaltına alındığı bildirildi.

Taraflar Arasında Gerginlik Başladı

Bartın’ın Karaçay Mahallesi’nde gerçekleşen olay, iki arkadaş arasında çıkan tartışmanın büyümesiyle şiddetle sonuçlandı. Kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüşen olayda, S.B. yaralanarak Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polisin Müdahalesi ve Gözaltılar

Kimliği belirsiz iki şahıs, polis ekiplerinin olay yerine ulaşmasının ardından araca binip kaçmaya çalıştı. Ancak, polislerin takibi sonucu şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Olay yerinde yapılan incelemelerde, taraflardan birine ait olduğu anlaşılan parçalanmış bir cep telefonu bulundu. Bu telefonun parçaları, ekipler tarafından toplanarak muhafaza altına alındı.

Yaralanan S.B.’nin sağlık durumunun stabil olduğu ve tedavisinin tamamlanmasının akabinde polis merkezine götürüleceği belirtildi.

Gözaltına alınan iki şahıs, sağlık raporu alması için hastaneye götürülürken, daha sonra ifadeleri ve işlemleri için polis merkezine sevk edildi. Olayla ilgili olarak başlatılan tahkikata devam ediliyor.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version