Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Bandırma’nın Genç Sporcuları, Alanya’da Büyük Başarılar Elde Edip Geri Döndüler

    Alanya’da düzenlenen BTRL Avrupa Şampiyonası’nda başarılı olan Bandırmalı genç sporcular, döndüklerinde Bandırma Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nde İsmail Güzsoy ve Mehmet Yıldırım’ın katıldığı bir etkinlikle kutlandı. Güzsoy, gençlerin başarılarının ilham kaynağı olduğunu belirtti.

    Alanya'da düzenlenen BTRL Avrupa Şampiyonası'nda başarılı olan Bandırmalı genç sporcular,

    Bandırmalı Sporcular Avrupa Şampiyonası’nda Göz Doldurdu

    Antalya’nın Alanya bölgesinde gerçekleştirilen Biatle-Triatle ve LaserRun (BTRL) Avrupa Şampiyonası, Bandırma’nın genç yeteneklerini uluslararası platformda öne çıkardı. Şampiyonada gösterdikleri başarılı performansla dikkat çeken sporcular, memleketlerine döndüklerinde Bandırma Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nde özel bir karşılamayla onurlandırıldı.

    Başarılı Sporculara Övgü

    İlçe Müdürü İsmail Güzsoy’un makamında düzenlenen bu anlamlı buluşmada, sporcuların başarısı ve süreç boyunca gösterdikleri irade hakkında samimi bir değerlendirme yapıldı. Eğlenceli ve destekleyici bir ortamda geçen etkinlikte, elde edilen dereceler ve azimle geçen şampiyona süreci hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Programın sonunda başarı pastası kesilerek güzel anılar biriktirildi.

    Antrenör Mehmet Yıldırım, şampiyona sırasında titiz bir çalışma yürütüldüğünü ifade ederek, “Alanya’da 22 ülkeden 600 sporcunun yarıştığı Avrupa Şampiyonası’nda Bandırma olarak önemli bir başarı sağladık. Bu başarıda katkıda bulunan tüm sporcu ve ailelerine teşekkürlerimi iletiyorum.” şeklinde konuştu.

    İlçe Müdürü İsmail Güzsoy da sporcuları tebrik ederek, “Uluslararası alanda Bandırmamızın adını duyuran bu gençlerle gurur duyuyoruz. Onların gösterdiği gayret, gelecekteki nesillere motivasyon kaynağı olacaktır.” ifadelerini kullandı.