Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma’da yürüyüş yapan 69 yaşındaki vatandaş aniden rahatsızlandı, hastaneye kaldırıldı

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde 69 yaşındaki R.Ö., Cumhuriyet Caddesi’nde yürürken aniden fenalaşarak yere düştü. Çevredekiler hemen durumu sağlık ekiplerine bildirdi. R.Ö. ambulansla hastaneye kaldırıldı ve sağlık durumu tetkiklerle belirlenecek.

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde 69 yaşındaki R.Ö., Cumhuriyet Caddesi'nde yürürken aniden

Bandırma’da Yürüyen Bir Vatandaş Fenalaştı

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, Cumhuriyet Caddesi üzerinde yürüyen 69 yaşındaki R.Ö., aniden rahatsızlanarak yere düştü.

Olayın ardından çevredeki vatandaşların durumu fark etmesiyle hemen polis ve 112 Acil Sağlık hizmetlerine haber verildi. Kısa süre içinde olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, R.Ö.’ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra onu ambulansla Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk etti.

Yaşlı adamın sağlık durumu, yapılacak olan tetkikler sonrasında netlik kazanacak. Olayla ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor.