Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma Sanayi Spor’un Kalecisi Oğuzhan Kamacı Antrenman Sırasında Hayatını Kaybetti

Bandırma Sanayi Spor Kulübü kalecisi Oğuzhan Kamacı, antrenman sırasında aniden fenalaşarak yaşamını yitirdi. Takım arkadaşları durumu yetkililere bildirirken, sağlık ekipleri ilk müdahale sonrası Kamacı’yı hastaneye kaldırdı, ancak kurtarılamadı. Ölüm nedeni ise adli tıpta araştırılıyor.

Bandırma Sanayi Spor Kulübü kalecisi Oğuzhan Kamacı, antrenman sırasında aniden

Futbol Dünyası, Oğuzhan Kamacı’yı Yitirdi

Bandırma Sanayi Spor Kulübü’nün 28 yaşındaki kalecisi Oğuzhan Kamacı, antrenman esnasında geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti.

Antrenmanda Şok Olay

Kaleci Oğuzhan Kamacı, takım arkadaşlarıyla birlikte antrenman yaparken aniden fenalaşarak yere düştü. Takım arkadaşlarının durumu fark etmesiyle birlikte 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verildi.

Hastaneye Kaldırıldı Ancak…

Sahada gerçekleştirilen ilk yardım müdahalesinin ardından Kamacı, ambulansla acilen Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Tüm çabalara rağmen Kamacı hayatını kaybetti.

Cenazesi İnceleme İçin Gönderildi

Genç kalecinin ölüm sebebinin netleştirilmesi amacıyla cenazesi Bursa Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. Olayla ilgili olarak da resmi bir soruşturma başlatıldığı bildirildi. Bu acı olay, spor camiasında büyük bir üzüntü yarattı.