Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşanan üzücü bir olayda, 4 yaşındaki H.K., ailesinin yaşadığı apartmanın 2. katındaki balkondan düşerek yaralandı. Olay, saat 16.30 sıralarında, Yunus Emre Mahallesi Esenler Caddesi üzerindeki bir sitede gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, balkonun duvarına tırmanan küçük çocuk, dengesini kaybederek aşağıya düştü.
Olayın Gelişimi
Ailesi, çocuğun düştüğünü fark ettiklerinde hemen olay yerine koştu. İhbar üzerine hızla bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan H.K., ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Baba Ömer K., sedyede ambulanstan indirilen çocuğuna moral vermek amacıyla, “Buradayım” diyerek destek olmaya çalıştı.
Polis İnceleme Başlattı
Olayla ilgili olarak polis ekipleri, detaylı bir inceleme başlattı. Çocukların güvenliği ve benzer olayların önlenmesi adına bu tür kazaların önüne geçmek için ailelere de dikkatli olmaları gerektiği hatırlatılmaktadır.
Bu tür olaylar, çocukların merak duygusu ve oyun oynama isteğiyle birleştiğinde, ciddi kazalara yol açabilmektedir. Ailelerin, çocuklarının oynadığı alanların güvenliğini sağlamak için gerekli önlemleri almaları büyük önem taşımaktadır.





