Balıkesir’in Sındırgı İlçesinde Yaşanan 6,1 Büyüklüğündeki Deprem, Marmara ile İstanbul’da Hissedildi; Denizde Aniden Suyun Çekilmesi Görüntülendi

1 Min Read

6,1 Büyüklüğündeki Deprem Marmara Bölgesi’nde Hissedildi

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde gerçekleşen 6,1 büyüklüğündeki deprem, Marmara Bölgesi ve İstanbul’da da ciddi şekilde hissedildi. Depremin, normalde birkaç dakika önce Karaburun sahilinde meydana gelen ilginç deniz suyu çekilmesi ile bağlantılı olduğu gözlemlendi. Bu anlar, cep telefonları ile kaydedildi.

Depremin Merkez Üssü ve Etkileri

Sındırgı’nın merkez üssü olduğu depremin saati 22.48 olarak belirlendi. Sarsıntı, yerin yaklaşık 6 kilometre derinliğinde meydana gelirken, İstanbul başta olmak üzere çevre illerde de hissedildi. Karaburun Limanı’nda yaşanan deniz seviyesi değişimi, olayın etkilerini gözler önüne serdi. Görüntülerde, denizin birkaç kez yaklaşık 30 dakika arayla kıyıdan çekildiği anlar dikkat çekti. Bu durum, kıyıda bulunan vatandaşların şaşkın bakışlarıyla izlendi.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version