Hayırseverler Eğitime Olan Katkılarından Dolayı Onurlandırıldı
Balıkesir ve çevresinde eğitim alanına büyük destek sunan hayırseverler, düzenlenen anlamlı bir etkinlikle plaketle ödüllendirildi.
Öğretmenevi’ndeki Anlamlı Tören
Öğretmenevi’nde düzenlenen bu özel törende, hayırseverlerin eğitimdeki katkılarının altı çizildi. Eğitim kalitesinin artırılmasına yönelik yapılan çalışmaların önemine vurgu yapılarak, destek veren kişi ve kuruluşlar onurlandırıldı.
Milli Eğitim Bakanı’ndan Anlamlı Takdim
Bu etkinlikte, Balıkesir ilinde 55 okul inşa eden 44 hayırsever, plaketlerini Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in elinden aldı.
Mertaş Grup’un Eğitime Desteği
Özellikle Edremit’te hayırseverlik çalışmalarıyla ön plana çıkan Mertaş Grup, törende dikkat çeken isimler arasındaydı. Mertaş Grup’un sahibi iş insanı Mehmet Ertaş, Bakan Tekin’in takdim ettiği plaketle eğitim alanındaki katkılarının ödüllendirilmesinin gururunu yaşadı.