Balıkesir’deki Eğitim Yatırımlarına Yerinde İnceleme
Balıkesir genelinde gerçekleştirilen eğitim yatırımları, İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir tarafından yerinde değerlendirildi. İl genelindeki okul inşaatlarının durumunu görmek amacıyla yapılan ziyaretlerle, projelerin ilerleyişi hakkında bilgi toplandı.
İnceleme gezisine İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Özcan Özen ve ilgili ilçe millî eğitim müdürleri de eşlik etti. Özellikle Gönen bölgesinde devam eden Mehmet Çanakçı İlkokulu inşaatında, Gönen İlçe Millî Eğitim Müdürü Sezai Turna ile birlikte çalışmalar gözden geçirildi. Ayrıca, kuruma yeni tahsis edilen hizmet binasında da değerlendirmeler yapılarak planlamalar üzerine istişarelerde bulunuldu.
Bandırma’daki projeler çerçevesinde, İlçe Millî Eğitim Müdürü Mutlu Aslan ile birlikte Bandırma Anadolu İmam Hatip Lisesi, Haydar Çavuş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Hacı Yusuf TOBB Anaokulu inşaat sahaları da ziyaret edilerek, inşaat süreçleri hakkında bilgiler alındı.
Erdek’te de İlçe Millî Eğitim Müdürü Şafak Turan ile birlikte Erdek 18 Eylül Ortaokulu, Erdek Anaokulu ve Kapıdağ Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin inşaat alanları yerinde incelendi.
İl Millî Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, eğitim yatırımlarının dikkatle takip edildiğini ve öğrencilerin modern, güvenli ve donanımlı eğitim mekânlarında öğrenim görmeleri için gayret gösterdiklerini ifade etti.