Balıkesir’de Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri Kapsamında Ödüllü Spor Turnuvaları ve Koşu Düzenlendi

2 Min Read

Balıkesir’de Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri Yoğun İlgi Gördü

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde etkinlikler düzenledi. Bu kapsamda Ali Hikmet Paşa Tesisleri’nde ödüllü tenis turnuvası, TECH10 Çamlık’ta ödüllü e-spor turnuvaları ve çeşitli AVM’lerde ödüllü 3×3 sokak basketbolu turnuvaları gerçekleştirilirken, 26 Ekim Pazar günü herkesin katılabileceği Cumhuriyet Halk Koşusu da düzenlendi. Etkinlikler büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Ödül Töreninde Sporculara Hediyeler Verildi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen turnuvalarda, finale kalan sporculara kupa, madalya ve para ödülleri sunuldu. Ödül töreni bir alışveriş merkezi içerisinde yapıldı. Törene katılan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aytekin Durmaz, Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Uğur Baysal, Gençlik ve Spor Tesisleri Şube Müdürü Ahmet Ayaz ile Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Erdun Işık, sporculara ödüllerini takdim ettiler.

Başarılar ve Ödüller

Düzenlenen etkinlikler sırasında Tenis Turnuvası’nın 18+ Kadınlar kategorisinde 1. Pervin Bozkurt, 2. Sude Naz Keskin ve 3. Nermin Özdaş, 18+ Erkekler kategorisinde ise 1. Halit Ertaş, 2. Tayfun Aydın ve 3. Cüneyt Çömezoğlu ödül aldı. 3×3 sokak basketbolu turnuvasında izleyicilere hediyeler dağıtılırken, U14 yaş grubunda 1. Deşhler, U16 yaş grubunda 1. Trakya Birlik ve büyükler kategorisinde 1. Açı Koleji takımları turnuvayı kazandı. Ayrıca, TECH10 Çamlık’ta gerçekleştirilen e-spor turnuvalarında FC25’te 1. Alihan Vidinlioğlu, Valorant’ta ise 1. NKVT birincilik elde etti. Cumhuriyet Halk Koşusu’na katılan tüm yarışmacılara ise madalya ve tişört hediye edildi.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version