Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Balıkesir Spor Bilimleri Fakültesi Judo Takımı, 2025 Üniversiteler Şampiyonası’nda Türkiye İkincisi Oldu

    2025 Yılı Üniversiteler Türkiye Judo Şampiyonası’nda, Balıkesir Spor Bilimleri Fakültesi’nde eğitim gören öğrenciler, erkek judo takımında Türkiye 2’ncisi olarak 2 altın, 2 gümüş, 4 bronz madalya kazandı. Başarılı sporcular arasında Azmi Kocabey ve Gülzade Korkmaz altın madalya elde etti.

    2025 Yılı Üniversiteler Türkiye Judo Şampiyonası’nda, Balıkesir Spor Bilimleri Fakültesi’nde

    Balıkesir Spor Bilimleri’nin Judo Başarısı

    Üniversiteler Spor Federasyonu ve Türkiye Judo Federasyonu’nun iş birliği ile gerçekleştirilen 2025 Yılı Üniversiteler Türkiye Judo Şampiyonası’nda, Balıkesir Spor Bilimleri Fakültesi’nden öğrencilerin büyük bir başarı elde etmesi dikkatleri üzerine çekti. Toplamda 28 üniversitenin katıldığı bu önemli organizasyonda, erkek judo takımı Türkiye genelinde 2. olarak önemli bir başarıya imza attı.

    Madalya Avı: 2 Altın, 2 Gümüş ve 4 Bronz

    Balıkesir Spor Bilimleri öğrencileri, şampiyona boyunca gösterdikleri performans ile dikkat çekerek toplamda 2 altın, 2 gümüş ve 4 bronz madalya kazanmayı başardılar. Dereceye giren sporcular arasında Azmi Kocabey (66 kg) ve Gülzade Korkmaz (57 kg) altın madalya sahibi olurken; Yusuf Kantar (60 kg) ve Abdülkadir Atılgan (81 kg) gümüş madalyanın sahibi oldu. Ayrıca, Umut Eren Sucu (90 kg), Ömer Akkoyunlu (100 kg), Gizem Korkmaz (78 kg) ve Neslihan Aygördü (+78 kg) bronz madalya elde ederek, 28 üniversite arasındaki bu yarışmada Balıkesir’i gururlandıran isimler oldular.

    Balıkesir’in judo alanında elde ettiği bu başarı, hem üniversitenin hem de şehrin spor alanındaki gelişimini göstermesi açısından oldukça önemli bir adım. Spor bilimleri öğrencilerinin bu azmi, gelecekte daha büyük başarılara kapı açabilir.