Balıkesir’deki Deprem İstanbul’da Hissedildi
Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde meydana gelen 6.1 büyüklüğündeki deprem, İstanbul’da da kaydedildi. Şehirde yaşayan birçok vatandaş, depremin etkisiyle sokağa fırladı. Avcılar bölgesinde bir aile, korku içinde kendilerine ait kamyonetin kasasında oturarak durumu değerlendirdi.
Korku İçindeki Aile Kamyonette Çay İçti
Balıkesir’de gerçekleşen deprem, İstanbul’da paniğe neden oldu. Evlerinde yakalanan pek çok kişi, güvenli bir alan aramak için dışarıya çıktı. Avcılar’da bulunan bir ailenin ise, korku dolu anlarda sokağa çıkarak kamyonetlerinin kasasında oturmaya karar verdikleri görüldü. Halı serdikleri kamyonetin kasasında çay demlenen aile, deprem sırasında çocuklarının büyük bir korku yaşadığını ifade etti.
Evde Deprem Anı ve Ailenin Endişeleri
Nazım Subaşı, depreme evde yemek yerken yakalandıklarını belirterek, “Tam yemek yerken sarsıntıyı hissettik. Geçmiş olsun Türkiye’mize. Çocuklar oldukça korktu, bu yüzden de aşağıya indik” dedi. Deprem sonrası evlerine dönme planları olduğunu belirten Subaşı, “Biraz zaman geçerse tekrar evimize döneceğiz. Burada kamyonetimiz var, yanımıza çay ve çekirdek aldık. Böylece zaman geçiriyoruz. Bizim evimizde henüz 8 ay önce yıkıldı ama yapımı henüz tamamlanmadı. Yetkililerden destek bekliyoruz, işlerimizi kolaylaştırmalarını umut ediyoruz. Ne kadar erken biterse, sağlam bir evimize geçebiliriz” diye konuştu. Subaşı, şu anda oturdukları evin 35-40 yıllık olduğunu da sözlerine ekledi.
BALIKESİR’DE MEYDANA GELEN DEPREME AİT YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ ÖNÜNDE ARAÇ KAMERASI TARAFINDAN KAYDEDİLEN GÖRÜNTÜLER, İNSANLARIN NASIL PANİK YAŞADIĞINI SANİYE SANİYE ORTAYA KOYDU
BALIKESİR’DE MEYDANA GELEN DEPREME AİT YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ ÖNÜNDE ARAÇ KAMERASI TARAFINDAN KAYDEDİLEN GÖRÜNTÜLER, İNSANLARIN NASIL PANİK YAŞADIĞINI SANİYE SANİYE ORTAYA KOYDU