SAKARYA’DA ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET
SAKARYA (İHA) – Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sakarya’da gerçekleştirdiği şehit ailesi ziyareti sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kaleme aldığı “Terörsüz Türkiye” mektubunu okudu.
Bakan Işıkhan, Türkiye Yüzyılı Buluşmaları kapsamında Sakarya’ya gelerek Şehit Piyade Komando Er Kenan Şentürk’ün ailesini ziyaret etti. Bu anlamlı ziyarette, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yazdığı mesajı aileye ileten Bakan Işıkhan, burada başsağlığı diledi ve samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Ayrıca şehit annesine Kur’an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye eden Işıkhan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın selamlarını ileterek mektubu kendilerine sundu.
MEKTUPTAN ÖNE ÇIKAN MESAJLAR
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mektubunda, “Kıymetli kardeşim, sizi ve ailenizin her ferdine en içten selamlarımı gönderiyorum. Aziz şehitlerimizin hatırasını rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyorum. Şehit ve gazilerimizin kanlarıyla yoğrulmuş bu topraklar üzerinde yaşıyoruz. Şu anda Allah’ın izniyle hem huzur hem de emniyet içinde yaşıyoruz. Bu noktada, en büyük pay, elbette ki şehit ve gazilerimizindir. Onların hatırasını yaşatmak, devlet olarak en önemli görevlerimizdendir. İkinci bir mücadelenin bedelini ödemeden, şehitlerimizin değerlerine asla leke sürdürmedik. Şimdi, milletimizle birlikte hedeflerimize yürüyerek “Terörsüz Türkiye”yi inşa edecek bir süreçteyiz. Bu süreçte kimseyle pazarlık yapmayacağız, asla taviz vermeyeceğiz. Şehitlerimizin ruhuna zarar verecek en küçük bir davranışta bulunmayacağız. Önümüzde yepyeni bir sayfa açılacak. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Şehitlerimize rahmet, gazilerimize hayrı ve bereket dileyerek sizleri saygıyla selamlıyorum.” ifadelerine yer verildi.
Gerçekleştirilen bu ziyaret ve duyurulan mesajlar, Türkiye’nin önünde bulunan hedeflere ulaşma kararlılığını ortaya koyuyor.
ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI VEDAT IŞIKHAN, SAKARYA’DA ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ