Bakan Göktaş, Erzincan’da Kadın Kooperatifi’nin Yeni Binasını Açtı ve Gözleme Hazırladı

1 Min Read

Erzincan’da Kadın Kooperatifinin Açılışı Gerçekleşti

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Erzincan’da Hünerli Eller Kadın Kooperatifi’nin yeni ofisinin açılışını gerçekleştirerek etkinliğe katılanlarla bir araya geldi.

Bakan Göktaş Erzincan’da Temaslarda Bulundu

Bakan Göktaş, Erzincan’daki ziyaretleri kapsamında ilk olarak Valiliği ziyaret etti. Burada, girişte kendisini karşılayan polis mangasıyla selamlaştı. Daha sonra Valilik makamında Vali Hamza Aydoğdu’dan şehre dair bilgi aldı.

Açılış Etkinliğinde Kadınlarla Birlikte Gözleme Hazırladı

Sonrasında, Hünerli Eller Kadın Kooperatifinin açılışına geçen Göktaş’a, Vali Aydoğdu, Milletvekili Süleyman Karaman ve Belediye Başkanı Bekir Aksun da eşlik etti. Açılışın ardından Bakan Göktaş, kadınların yanına geçerek hamur yoğurdu ve saç tava üzerinde gözleme yaparak, kooperatifin faaliyetlerine destek verdi.

Gelecek Ziyaretler ve Planlar

Bakan Göktaş, Erzincan Belediyesi ve AK Parti Erzincan İl Başkanlığını ziyaret ettikten sonra Tunceli’ye geçeceğini belirtti.

Bu etkinlikler, kadınların ekonomik güçlenmesine katkıda bulunmak amacıyla önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version