Bahçelievler’de uyuşturucu operasyonunda 6 yabancı uyruklu şahıs tutuklandı, balkon üzerinden atılan torbalar dikkat çekti

1 Min Read

Bahçelievler’de Uyuşturucu Baskını: 6 Şüpheli Tutuklandı

Bahçelievler’de gerçekleştirilen bir operasyon sırasında, şüpheli bir kişi, balkonundan uyuşturucu madde içeren iki torbayı aşağıya attı. Ele geçirilen poşetlerden 296.5 gram uyuşturucu ve iki hassas terazi bulundu. Olayla ilgili toplamda altı şüpheli gözaltına alındı.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, Bahçelievler’de yabancı uyruklu bireylerin uyuşturucu ticaretine karıştığı ihbarı üzerine, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekiplerini görevlendirdi. 14 Kasım’da, belirlenen adrese yapılan baskında ekipler, şüpheli bir şahsın balkon üzerinden beyaz poşetleri sokağa attığını gördü. Hızla poşetlere yönelen polis, içeriklerini incelediğinde, toplamda 185 adet küçük boy, şeffaf kilitli paket içerisinde 296.5 gram uyuşturucu madde ve iki hassas terazi buldu.

Gözaltında Bulunan 6 Yabancı Uyruklu Şahıs

Operasyonda yakalanan yabancı uyruklu şüphelilerin kimlikleri ise şu şekilde belirlendi: F.G., M.A.K., M.N., A.H., M.S.M. ve S.P. Emniyet’teki işlemlerinin ardından, bu kişiler Bakırköy Adalet Sarayı’na sevk edildi. Yapılan savcılık sorgusunun ardından, mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Yapılan bu baskında ele geçirilen uyuşturucu maddeler ve tutuklanan şahıslar, İstanbul’da uyuşturucu ticaretine yönelik yapılan etkin mücadelenin bir parçası olarak değerlendiriliyor.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version