Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Bahçelievler Belediyesi, 19 Mayıs Kutlamaları İçin Gençlik Konseri Düzenledi

    Bahçelievler Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için Milli Egemenlik Parkı’nda “Gençlik Konseri” düzenledi. Konserde, sanatçı Simge sahne aldı. Belediye Başkanı Hakan Bahadır, bayramın önemine vurgu yaparak Atatürk’ü andı ve sanatçıya hediye verdi.

    Bahçelievler Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

    Bahçelievler Belediyesi’nden Gençlik Konseri Etkinliği

    Bahçelievler Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında “Gençlik Konseri” gerçekleştirdi.

    Konsere Bahçelievler’deki Milli Egemenlik Parkı ev sahipliği yaparken, etkinliğe Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. Öne çıkan sanatçı Simge, en popüler şarkılarını Bahçelievler halkı için seslendirdi. Konser boyunca, Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, sanatçıya bir buket çiçek ve Siyavuşpaşa Kasrı’nın minyatürünü takdim etti.

    Başkan Bahadır’dan Anlamlı Mesaj

    Başkan Bahadır, etkinlikte yaptığı konuşmada; “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’mız kutlu olsun. Bu bayram, sıradan bir gün değil, 106. yıl dönümünü coşkuyla kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün İstanbul’dan Bandırma Gemisiyle Samsun’a gitmesi ve vatan topraklarına ayak basması önemli bir dönüm noktasıydı. Osmanlı Cihan İmparatorluğu’ndan Türkiye Cumhuriyeti’ne geçişimizin başlangıcını simgeliyor. Bu tarihi asla unutmamalıyız. Bu uğurda birçok şehidimiz ve gazimiz oldu. Öncelikle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyoruz. Onlar, Çanakkale, Erzurum, Sarıkamış gibi yerlerde kanlarıyla suladıkları bu vatan, bizlere şimdi yemyeşil bir ülke olarak kalmış durumda. Mavi denizimiz de Türkiye Cumhuriyeti’nde bizleri bekliyor. Şimdi bizler Türkiye Yüzyılı’ndayız ve tek yapmamız gereken birlik olmaktır; bir araya gelmek, güçlü ve diri durmaktır” ifadelerini kullandı.