Bağcılar’da Gençlik ve Spor Festivali Coşku Dolu Anlara Ev Sahipliği Yaptı

1 Min Read

Gençlik ve Spor Festivali Coşkuyla Gerçekleşti

Bağcılar Belediyesi’nin öncülüğünde düzenlenen Gençlik ve Spor Festivali, katılımcılara eğlence dolu ve unutulmaz bir hafta sonu yaşattı.

Çeşitli Aktivitelerle Dolu Bir Alan

T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Bağcılar Belediyesi iş birliğiyle gerçekleştirilen bu etkinlik, dün Bağcılar Meydanı’nda yapıldı. Etkinlik alanında, tırmanma duvarı, Survivor parkuru, ayak tenisi ve resim yapma gibi birçok aktivitenin yer aldığı özel bir alan oluşturuldu.

Keyifli Anlar ve Spor Deneyimleri

Etkinliğin yapıldığı alanda gençler ve çocuklar, arkadaşlarıyla bir araya gelerek oyunlar oynama fırsatı buldu. Heyecan dolu anların yaşandığı festivalde katılımcılar, deneyimli antrenörler eşliğinde sporları deneyimleme ve kurallarını öğrenme imkanına sahip oldu.

Bağcılar Belediye Başkanı Yıldız’ın Katılımı

Festivalde, Bağcılar Belediye Başkanı Yasin Yıldız da etkinliğe katılarak gençlerle buluştu. Yıldız, alanda gençlerle birlikte ayak tenisi oynadı. Bu tür organizasyonların gençlerin sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağladığını vurgulayan Yıldız, “Etkinliğimize gösterilen yoğun ilgi bizleri mutlu etti. Gençlerimiz, festival sayesinde sporun eğlenceli ve birleştirici yönünü keşfetme fırsatı buldu. Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak başta olmak üzere, bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version