Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Bafra’da Bir İş Yerine Silahlı Saldırı: İki Şüpheli Gözaltında

    Samsun’un Bafra ilçesinde bir iş yerine düzenlenen silahlı saldırıda iki kişi gözaltına alındı. Gece saatlerinde meydana gelen olayda, A.I.’ya ait iş yerine ateş açıldı; incelemede çok sayıda boş kovan bulundu. Gözaltına alınan şüpheliler M.G. ve H.Ç.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Silahlı Saldırı: İki Şüpheli Gözaltında

    Samsun’un Bafra ilçesinde gece saatlerinde bir iş yerine silahlı saldırı gerçekleştirildi. Olayla ilgili olarak 2 kişi gözaltına alındı.

    Olay, Büyük Cami Mahallesi’nde A.I.’ya ait iş yerinde meydana geldi. Gece saatlerinde kimliği belirsiz kişiler tarafından iş yerine açılan ateş, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine polis ekiplerini harekete geçirdi. Olay yerine gelen ekipler, yaptıkları incelemelerde çok sayıda boş kovan buldu.

    Şüpheliler Tespit Edildi

    Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği, silahlı saldırının faillerini belirlemek için hızlı bir çalışma başlattı. Elde edilen bilgiler doğrultusunda, olaya karışan şahısların M.G. (33) ve kuzeni H.Ç. (31) olduğu ortaya çıktı. Kimlikleri belirlenen iki şüpheli, emniyet güçleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

    Yerel güvenlik birimleri, olayın arka planını aydınlatmak için soruşturmayı derinleştirirken, vatandaşlar arasında endişeye yol açan bu saldırının sebebi araştırılıyor.