Aydınlı Genç Güreşçiler, Sivas’ta Gerçekleşen Türkiye Şampiyonası’nda Öne Çıktı

Sivas’taki Türkiye Şampiyonası’nda Aydın’ı temsil eden genç güreşçiler, Ege Özdikici, Ali Çakmaç ve Muhammed Bilal Ayabey bronz madalya kazanırken, diğer sporcular da önemli dereceler elde etti. Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü başarıları kutladı.

Sivas'taki Türkiye Şampiyonası'nda Aydın'ı temsil eden genç güreşçiler, Ege Özdikici,

Genç Sporcular, Sivas’ta Aydın’ı Gururla Temsil Etti

Aydın’ın genç yetenekleri, Sivas’ta gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonası’nda elde ettikleri başarılarla dikkatleri üzerine çekti.

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen 11-12-13-14 Yaş Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası’nda Aydınlı sporcular, çeşitli kategorilerde önemli dereceler almayı başardı. Şampiyonada yer alan sporculardan Ege Özdikici, U10 52 kilo kategorisinde Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı. Bunun yanı sıra, U11 41 kilo kategorisinde Ali Çakmaç ve U14 68 kilo kategorisinde Muhammed Bilal Ayabey de aynı başarıyı gösterdi.

Aydınlı sporcuların diğer başarıları arasında, U12 62 kiloda Muhammed Emin Özkay ve U10 27 kiloda Furkan Tunç ile U11 44 kilo ve 30 kg’da yarışan Uğur Tunç ve Muhammet Gümüş’ün Türkiye beşinciliği elde etmesi yer aldı.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, konuyla ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada, “İlimizi gururla temsil eden tüm sporcularımızı ve onları yetiştiren antrenörlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.” şeklinde ifadeler kullandı.

Bu başarılar, Aydın’ın spor alanındaki potansiyelini bir kez daha gözler önüne serdi.