**Aydın’daki Sokak Kavgası: Darp Edip Bıçakladılar**
Aydın’ın Efeler ilçesinde, bir genç sokak ortasında kız arkadaşının ağabeyi ve kuzenleri tarafından ağır ithamlarla saldırıya uğrayarak bıçaklandı. Olayın ardından 4 şüpheli, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekiplerince gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.
Olayın Detayları
Mimar Sinan Mahallesi Ünal Özgödek Bulvarı’nda meydana gelen olay, akşam saatlerinde gerçekleşti. Alınan bilgilere göre, A.G. adındaki genç, kız arkadaşının ağabeyi ve kuzenleriyle bir araya geldi. Taraflar arasında çıkan sözlü tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. A.G., H.T., H.T., V.T. ve Y.O. tarafından darp edildiği sırada bıçakla yaralandı.
Olayın tanıkları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirerek yardım talep etti. Kısa sürede bölgeye intikal eden sağlık ekipleri, yaralıya olay yerinde ilk müdahaleyi yaparak ambulansla hastaneye sevk etti. Polis ise olayla ilgili şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı ve 4 kişiyi gözaltına aldı. Ayrıca, saldırıda kullanılan bıçak da güvenlik güçleri tarafından ele geçirildi.
Soruşturma Devam Ediyor
Gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki formalitelerin tamamlanmasının ardından sıkı güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Olay ile ilgili soruşturma ise şu an için devam etmekte. Olayın aydınlatılması için araştırmalar sürdürülüyor.