Aydın’da Silah Ticareti Operasyonu
Aydın genelinde jandarma tarafından silah ticareti yapmak isteyen şahıslar düzenlenen bir operasyonda yakalandı. Elde edilen bilgiler doğrultusunda, yapılan aramalar sonucunda çok sayıda silah ortaya çıkarıldı.
Koordineli Girişimler Süregeldi
Aydın İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ile Efeler İlçe Jandarma Komutanlığı, vatandaşların güvenliğini sağlamak adına sıkı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Alınan bilgilere göre, il genelinde silah ticaretine yönelik gerçekleştirilen koordineli operasyonlar neticesinde, Efeler ilçesinde O.K. isimli bir erkek ile kadın şüpheliler S.Ü. ve A.K. yakalandı.
Yapılan üst arama operasyonları sırasında, şüphelilerden 6 adet tabanca ve 7 adet cep telefonu ele geçirildi. Ayrıca, bu şahısların farklı adreslerinde yapılan eş zamanlı aramalar sonucunda 3 tabanca ve 3 adet şarjör daha bulundu.
Adli Süreç Başlatıldı
Yakalanan şüpheliler hakkında adli işlemlerin sürdüğü öğrenildi. Jandarma, bu tür suçlarla mücadelesini kararlılıkla devam ettireceğinin altını çiziyor.