Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Aydın’da Hastanede Rüşvet İddiasıyla Profesör ve Sekreter Gözaltına Alındı

    Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi’nde görevli Prof. Dr. U.G. ile sekreteri D.K., hasta ve yakınlarından rüşvet alırken yakalandı. Kom ekipleri, U.G.’nin evinde 900 bin TL nakit buldu. İkili, adliyeye sevk edildi; soruşturma devam ediyor.

    Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'nde görevli Prof. Dr. U.G. ile

    Aydın’da Hastanedeki Rüşvet Operasyonu

    Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’ne bağlı Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde çalışan bir profesör ile sekreteri, hasta ve hasta yakınlarından ‘bıçak parası’ olarak bilinen rüşvet alma suçlamasıyla polis tarafından gözaltına alındı.

    İddialar ve Gözaltına Alınma Süreci

    Alınan bilgilere göre, Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekipleri, Prof. Dr. U.G.’nin hastalarından yasa dışı şekilde para talep ettiği iddiaları üzerine harekete geçti. Yapılan incelemelerde, toplamda 14 hasta yakınının ameliyat öncesinde doktor U.G.’ye para verdiği bilgisine ulaşılmıştır. Elde edilen bulgular doğrultusunda KOM ekipleri, profesör ve hastanedeki sekreteri D.K.’yi eş zamanlı bir operasyonla gözaltına aldı.

    Operasyon Sonrasında Ele Geçirilen Malzemeler

    Prof. Dr. U.G.’nin ikametinde gerçekleştirilen arama sonucunda yaklaşık 900 bin TL nakit para ele geçirildiği bildirildi. Ayrıca, hastaların ödemelerine dair kayıtların tutulduğu bir ajanda da iş yerinde bulundu.

    Doktor ve sekreteri, adli mercilere sevk edildi ve işlem sürecinin devam ettiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın ayrıntılı bir şekilde sürdüğü belirtildi.