Aydın Merkezli Operasyonda Lüks Elektrikli Araç Dolandırıcıları Çökertildi: 9 Şüpheli Gözaltında

1 Min Read

3 İlde Dolandırıcılık Operasyonu: 9 Şüpheli Gözaltında

Aydın merkezli gerçekleştirilen operasyonda, üç ilde lüks elektrikli araç markalarına ait sahte internet siteleri kurarak çok sayıda kişiyi dolandırdığı tespit edilen 9 kişi yakalandı.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen ve 3 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonda, şüphelilerin sahte siteler aracılığıyla ön satış vaadiyle vatandaşlardan para topladığı belirlendi.

Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamında, Aydın, Denizli ve İzmir’de eş zamanlı olarak yapılan operasyon sonucunda, 9 şüpheli gözaltına alındı. Operasyon sırasında şüphelilerin adreslerinde gerçekleştirilen aramalarda çeşitli dijital materyallere de el konuldu.

Gözaltına alınan şüphelilerin adli işlemleri için adliyeye sevk edildiği bildirildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version