Ana SayfaGüncelAydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nde 2025 Yılı Koordinasyon Toplantısı Gerçekleşti

Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde 2025 Yılı Koordinasyon Toplantısı Gerçekleşti

2025 Yılı Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 2025 yılına ait ilk dokuz ay için faaliyetlerinin değerlendirildiği kapsamlı bir koordinasyon toplantısı düzenledi. Bu toplantı, İl Müdürü Ayhan Temiz’in liderliğinde, il müdür yardımcıları, şube müdürleri ve ilçe müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Gelecek Dönem Hedefleri ve Projeler Ele Alındı

İncir Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıda, 2025 yılının ilk üç çeyreğine dair etkinlikler, sürdürülmekte olan projeler ve ilerleyen dönem hedefleri detaylı bir şekilde masaya yatırıldı. İl Müdürü Ayhan Temiz, bu toplantının mevcut durumun yanı sıra gelecekteki yol haritasının çizilmesi açısından önemli bir fırsat sunduğunu dile getirdi. Temiz, tarımsal projelerin zamanında, bütçeye uygun ve yüksek standartlarda tamamlanmasının esas hedef olduğunu vurgularken, tüm birimlerin bu hedef doğrultusunda uyum içinde çalışmasının gerekliliğine dikkat çekti. Toplantı, katılımcıların fikir alışverişinde bulunması ve değerlendirmeler yapılmasının ardından sona erdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Alanya’da Sağınağın Getirdiği Su Baskınında Yabancı Uyruklu Kadın Kurtarıldı

Alanya'da dün akşam etkili olan sağanak yağış, su baskınlarına yol açtı. Kızlarpınarı Mahallesi'nde bir yabancı kadın, evinde mahsur kalırken, AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı. Kadın, güvenli bir bölgeye alındıktan sonra sağlığının iyi olduğunu belirtti.

Aksaray’da Hırsızlık Şüphelileri Trafik Kazasında Yakalandı: Bir Şahıs Hayatını Kaybetti, Diğeri Tutuklandı

Aksaray'da S.K. ve G.B. isimli iki hırsız, 600 bin liralık ziynet eşyası çaldıktan sonra yakalandı. Ancak Karapınar'da geçirdikleri trafik kazasında G.B. yaşamını yitirdi, S.K. tutuklandı. Çalınan eşyalar henüz bulunamadı.

Samsun’da Yaşlılar Arasındaki Tartışma, Zabıta ve Vatandaşların Müdahalesiyle Kontrol Altına Alındı

Samsun'un İlkadım ilçesinde, iki yaşlı adam arasında başlayan tartışma, vatandaşlar ve zabıtanın müdahalesiyle büyümeden sona erdi. Taş ve kemer kullanan bireyler, çevredekilerin yardımıyla kavgaya dönüşmeden ayrıldı.

Samsun’da Yaşlı İki Adam Arasındaki Tartışma Zabıta ve Vatandaşların Müdahalesiyle Kavgaya Dönüşmeden Sonuçlandı

Samsun İlkadım'da iki yaşlı adamın tartışması, zabıta ve vatandaşların müdahalesi sayesinde kavgaya dönüşmeden sona erdi. Tartışma esnasında bir kişi taş ve kemerle karşı tarafa yönelirken, çevredekiler tarafından engellendi. Olay sonunda taraflar ayrıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 170 yeni aracı dualarla hizmete sundu

Muğla Büyükşehir Belediyesi, ulaşım ve sosyal hizmetler için temin edilen 170 yeni aracı dualarla hizmete açtı. Başkan Ahmet Aras, araçların belediyenin kararlılığını simgelediğini vurguladı. Belediyenin yapısını güçlendirmek için önemli adımlar attıklarını belirterek, hizmete katkısı olan tüm personele teşekkür etti. Aras, ülkedeki zorluklara dikkat çekerek, herkesin geleceğe yönelik sorumluluk taşıdığını ifade etti.