Aydın Büyükşehir Belediyespor, Vodafone Sultanlar Ligi’nin 19. haftasında Eczacıbaşı ile oynayacağı karşılaşma için hazırlıklara start verdi. Takım, Beşiktaş ile geçtiğimiz hafta oynadığı maçın ardından, bu önemli mücadeleye odaklandı. Oyunculardan Cansu Aydınoğulları, Beşiktaş maçındaki performanslarını değerlendirerek, Eczacıbaşı ile yapılacak maç öncesinde de düşüncelerini aktardı.
“Beşiktaş maçında tribünler bize büyük destek verdi” diyen Cansu Aydınoğulları, galibiyetin anlamına dikkat çekti. “Beşiktaş’ta tribünlerin desteği son dakikaya kadar yanımızdaydı ve oldukça keyifli bir oyun sergiledik. Bu, hedef maçlarımızdan biriydi ve mutlaka kazanmamız gerekiyordu. Çekişmeli bir mücadele sürdü, özellikle ikinci setin geri dönüşü çok kritik oldu. Set sonlarını iyi değerlendirdik ve galibiyetle ayrılmak bizi mutlu etti” şeklinde ifade etti.
Eczacıbaşı maçı ile ilgili de görüşlerini paylaşan Aydınoğulları, “Eczacıbaşı şu an lider durumda ve oldukça güçlü bir takım. Daha önce onlarla kendi sahamızda oynamıştık, şimdi ise kadrolarına yeni bir oyuncu eklemiş olmaları, onları daha da güçlendirdi. Zor bir mücadele olacak, fakat biz elimizden gelenin en üst seviyede performansını sergileyeceğiz. Sahada savaşmaya devam edeceğiz” dedi.