Aydın Büyükşehir Belediyesi, Yol Yapım Ve Yenileme Çalışmalarına Hızla Devam Ediyor

1 Min Read

Aydın’da Yol Yapım Çalışmaları Hız Kesmeden Sürüyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde gerçekleştirdiği yol yapım ve yenileme projelerine hızla devam ediyor.

Değirmendere Mahallesi’nde Yenileme Çalışmaları Başladı

Kuşadası ilçesinin Değirmendere Mahallesi’nde bulunan 3538 Cadde’de yol yapım ve düzenleme faaliyetlerine başlandığı belirtildi. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, bu çalışmalar sayesinde yolu daha güvenli ve konforlu hale getirerek, bölge sakinlerinin yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor.

Başkan Çerçioğlu: “İlçelerimizdeki Projeler Sürecek”

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın’ın her noktasında yol yapım ve yenileme projelerinin sürdüğünün altını çizdi. Çerçioğlu, “Güzel Aydınımızın dört bir yanında hayata geçirdiğimiz projelerle, hemşehrilerimizi kaliteli hizmetle buluşturmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Mahalle sakinleri, sürdürülen çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini ifade ederek, Başkan Çerçioğlu’na teşekkürlerini iletti.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version