102. Cumhuriyet Yılı Coşkusu
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 102. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Çerçioğlu, mesajında “Birlik ve beraberlik içinde, kardeşliğimizi güçlendirerek Türkiye’yi daha aydınlık yarınlara taşımaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.
Atatürk’ün İzinde İlerlemek
Başkan Çerçioğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliği altında, milletin kararlılığıyla inşa edilen Türkiye Cumhuriyeti’nin 102. yıl kutlamalarının büyük bir gururla gerçekleştirildiğini belirtti. Cumhuriyetimizin, bu ulusun bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en değerli mirası olduğunu vurgulayan Çerçioğlu, “Bağımsızlık için her türlü zorluğa göğüs geren milletimiz, Cumhuriyet ile birlikte geleceğini kendisi tayin etme iradesini göstermiştir” dedi.
Atatürk’ün Mirasını Yaşatmak
Bugün kendilerine düşen görevin, Atatürk’ün gösterdiği yolda ilerlemek ve bu emaneti her zaman korumak olduğunu ifade eden Çerçioğlu, “Egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir” ilkesi doğrultusunda Cumhuriyetimizi yaşatmanın, ülkeyi her alanda ileri taşımak için en büyük sorumluluk olduğunu belirtti.
Çerçioğlu, “Birlik ve beraberlik içinde, kardeşliğimizi ve dayanışmamızı güçlendirerek Türkiye’yi daha aydınlık yarınlara taşımaya devam edeceğiz” diyerek sözlerini sonlandırdı. Başkan, Cumhuriyetimizin kuruluş yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitleri ve gazileri rahmetle andığını belirterek, Aydınlılar ile aziz milletin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dilekleriyle kutladığını ifade etti.
CUMHURİYETİN 102’NCİ YILI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA AYDIN GENELİNDE DÜZENLENEN SPOR KARŞILAŞMALARI, GENÇLERİN KATILIMIYLA DÜZENLENDİ.
CUMHURİYETİN 102’NCİ YILI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA AYDIN GENELİNDE DÜZENLENEN SPOR KARŞILAŞMALARI, GENÇLERİN KATILIMIYLA DÜZENLENDİ.
CUMHURİYETİN 102’NCİ YILI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA AYDIN GENELİNDE DÜZENLENEN SPOR KARŞILAŞMALARI, GENÇLERİN KATILIMIYLA DÜZENLENDİ.




