Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Avukat Serdar Öktem cinayetinde 13 kişiden 9’u tutuklandı, 4 kişi serbest kaldı

Avukat Serdar Öktem’in cinayetiyle bağlantılı olarak adliyeye sevk edilen 13 kişiden 9’u tutuklandı. Aralarında 18 yaşından küçük iki kişinin de bulunduğu 4 şüpheli ise adli kontrolle serbest kaldı.

Bu haberin fotoğrafı yok

Serdar Öktem Cinayetiyle İlgili Gelişmeler

İstanbul’da avukat Serdar Öktem’in cinayetiyle bağlantılı olarak gözaltına alınan 13 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Yapılan incelemeler sonucunda, aralarında 18 yaşından küçük iki kişinin de bulunduğu 9 şüpheli, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Adli Kontrol Şartıyla Serbest Bırakılan Şüpheliler

Mahkemede alınan karar neticesinde, 4 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, cinayetle ilgili detayların ortaya çıkması için çalışmalar sürüyor.

Adaletin sağlanması adına bu süreç yakından takip ediliyor. Öktem’in ölümü, çevresini ve hukuk camiasını derinden üzüntüye boğmuş durumda.