İstanbul Avcılar’da Korkunç Kaza: Freni Boşalan Panelvan Minibüs Dükkana Daldı
İstanbul’un Avcılar ilçesine bağlı Yeşilkent Mahallesi’nde, frenleri boşalan bir panelvan minibüs cadde üzerindeki bir dükkana çarptı. O sırada kaldırımda yürüyen bir genç kız, kazadan sadece birkaç saniye ile kurtulmayı başardı. Kaza esnasında araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Bu korkutucu anlar ise güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
Olay, saat 13:00 civarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, bir panelvan minibüs cadde boyunca ilerlerken frenlerinin boşaldığı belirlendi. Sürücü kontrolünü kaybederek yokuş aşağı hızla ilerleyen aracı, bir dükkana çarparak durdurabildi. Neyse ki, kazanın hemen öncesinde kaldırımda yürüyen genç kız, ölümden kıl payı kurtuldu. Kaza sonrasında, sürücü araç içinde sıkıştı. Durumun bildirilmesi üzerine, olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin çabasıyla sürücü araç içinden çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.
Kaza anına tanıklık eden bir vatandaş, Metin Birgül, “Karşı yönden gelen aracın binaya girdiğini gördüm. Önce bir patlama sesi duydum, balkondan bakınca dükkana çarptığını fark ettim. Hemen 112’yi aradık ve ambulans ile itfaiye geldi. Şoför araçta sıkışmıştı. Güvenlik kameralarına baktığımızda, o esnada burada birkaç çocuk kedi seviyordu. Onlar kaçtıktan sonra o araç dükkana girdi,” şeklinde ifadelerde bulundu.
Güvenlik Kamerasına Yansıyan Anlar
Olayın yaşandığı anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, frenleri boşalan minibüsün hızla dükkana çarptığı ve o esnada kaldırımda yürüyen genç kızın tehlikeden saniyelerle kurtulması yer alıyor.
Kaza ile ilgili araştırmalar devam etmektedir.
İSTANBUL AVCILAR’DA FRENİ BOŞALAN PANELVAN MİNİBÜS CADDE ÜZERİNDE BİR DÜKKANA DALDI. O ESNADA KALDIRIMDA YÜRÜYEN BİR GENÇ KIZ İSE ÖLÜMDEN SANİYELERLE KURTULDU. KAZA SONRASI ARAÇ İÇERİSİNDE SIKIŞAN SÜRÜCÜ İTFAİYE TARAFINDAN KURTARILIRKEN, YAŞANAN O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI.
ESKİŞEHİR’DE JANDARMA EKİPLERİNCE TOPLAM DEĞERİ 550 BİN TL OLAN 164 ADET KAÇAK PARFÜM ELE GEÇİRİLİRKEN, YAKALANAN 3 ŞÜPHELİ HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI.