Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Avcılar’da Elektrik Kesintilerine Karşı Mahalleli Tencere Tava ile Protesto Düzenledi

    Avcılar’da oluşan uzun süreli elektrik kesintilerine isyan eden mahalle sakinleri, BEDAŞ’ı protesto etti. Tencere tava çalarak seslerini duyurmaya çalışan vatandaşlar, çözüm bekliyor. Ayhan Mutlu ve Hüseyin Poyraz, yaşanan sıkıntılar nedeniyle gündüzleri çalışıp gece evlerinde montla oturduklarını belirtti.

    Avcılar'da oluşan uzun süreli elektrik kesintilerine isyan eden mahalle sakinleri,

    Avcılar’da uzun yıllardan beri süregelen elektrik kesintilerinden şikayet eden mahalle sakinleri, BEDAŞ’a karşı protesto düzenledi.

    Tencere ve tavalarla tepkilerini dile getiren halk, “Evlerimizde mont ve battaniyelerle durmak zorundayız. Sürekli bir şeyler yapılıyor, ama çözüm yok” diye belirtti. Protestocular, elektrik kesintilerini protesto etmek için pencerelere çıkarak seslerini yükseltti.

    Protesto, Çarşamba akşamı Avcılar ilçesinin Üniversite Mahallesi Komiser Sokak’ında meydana geldi. Yıllardır süren elektrik kesintilerinden dolayı günlük hayatları etkilenmiş olan sokak sakinleri, saatlerce elektrik olmaması nedeniyle BEDAŞ’ı eleştirdi. Bu durum nedeniyle raflarda bozulmuş beyaz eşyalarını değiştiren mahalleli, yetkilileri duruma el atmaya çağırdı. Ayrıca, sokakta yapılan çalışmaların sadece tabelalarla sınırlı kaldığı ve enerji sorununa kesin bir çözüm bulunmadığı görüldü.

    “Artık çocuklarımızın yüzünü unutmayı bile göze aldık,” diyen esnaf Ayhan Mutlu, gündüz elektrik kesintileri nedeniyle akşamları iş yerinde çalışmak zorunda kaldığını dile getirdi. “İnsanlar bu durumdan bıkmış durumda. Her gün BEDAŞ’ı arayıp sorunu bildirmekten başka bir şey yapamıyoruz. Aynı cevabı sürekli almak da insanı yıpratıyor,” şeklinde konuştu.

    Diğer bir mahalle sakini Hüseyin Poyraz ise, “Üç yıldır bu sokakta yaşıyorum ve haftada birkaç kez uzun kesintilerle karşılaşıyoruz. İnsanlar evlerinde üşümemek için mont ve battaniye kullanmak zorunda kalıyorlar,” dedi.

    Sözlerine devam eden Poyraz, “Meseleye kalıcı bir çözüm bulmak yerine sürekli geçici ve düşük maliyetli çözümler üretiliyor. BEDAŞ’a ulaşmak neredeyse imkansız hale geldi, çağrı merkezi bile yeterli hizmet veremiyor,” diyerek sıkıntılarını dile getirdi. Mahalle halkı, bu durumu çözüme kavuşturacak bir yaklaşım bekliyor.