Atatürk’ün Samsun’a Çıkışının 106. Yıl Dönümünde Erzincan’da Gençlik ve Spor Bayramı Coşkuyla Kutlandı

1 Min Read

106. Yıl Dönümü Coşkuyla Kutlandı

Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 106. yıl dönümünde Erzincan’da düzenlenen Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri büyük bir heyecanla gerçekleştirildi.

Önemli İsimler Katıldı

Kutlama programına Vali Hamza Aydoğdu, eşi Emine Aydoğdu, Milletvekili Süleyman Karaman, 3’üncü Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümg. Murat Ataç, Belediye Başkanı Bekir Aksun ile il protokolü katılım sağladı.

Erzincan Valiliği destekleriyle ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonunda, Erzincan Merkez Spor Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı muhteşem bir şekilde kutlandı.

Gençlik İçin Anlamlı Bir Gün

Programda ilk konuşmayı yapan Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çöpür, gençlere armağan edilen bu özel günün önemine vurguda bulunarak, gençlerin bu bayramını en içten dilekleriyle kutladı.

Kutlama etkinlikleri içerisinde gençlerin çeşitli spor branşlarında gerçekleştirdiği gösteriler izleyicilere unutulmaz anlar yaşatırken, geleneksel oyunlar ve mehteran ile bando konserleri de büyük ilgiyle takip edildi.

Gençlik Merkezine Ziyaret

Programın kapanış kısmında, Vali Aydoğdu ve eşi Emine Aydoğdu, beraberindeki protokol üyeleriyle birlikte gençlik merkezi projelerinin tanıtım stantlarını dolaşarak gençlerle bir araya geldi ve onlara tebriklerini iletti.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version